Privacy statement (AVG)

Uw privacy

TV ATIVU gevestigd te Brunssum is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop ATIVU persoonsgegevens verwerkt van leden, klanten, leveranciers, sponsoren en gebruikers/bezoekers van onze website.

Uiteraard worden persoonsgegevens van leden, klanten, leveranciers, sponsoren en gebruikers/bezoekers van onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt TV ATIVU zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is TV ATIVU per adres Socratesstraat 2
6446 BD Brunssum. Zoals de Wet bescherming persoonsgegevens vereist, zijn de verwerkingen van persoonsgegeven aangemeld bij de Toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens.

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor TV ATIVU uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt de TV ATIVU persoonsgegevens van u:
• Wanneer u een lidmaatschap afsluit om u te kunnen informeren over lidmaatschaps-aangelegenheden;
• Voor de uitvoering van het innen van lidmaatschapsgelden;
• Voor inschrijving bij de KNLTB;
• Voor interne analyses voor procesverbetering;
• Voor Het toezenden van nieuwsbrieven.
• Voor het innen van subsidies;
• Voor het betalen van leveranciers;
• Voor registratie van sponsoren/donateurs;


Kinderen jonger dan 16 jaar op moment van inschrijving

Voor kinderen jonger dan 16 jaar op moment van inschrijving als lid bij TV ATIVU gelden wettelijke andere voorwaarden. Kinderen dienen te worden ingeschreven via een inschrijfformulier dat ondertekend dient te worden door de wettelijke vertegenwoordiger. Dit formulier wordt opgeslagen in onze administratie tot het moment dat het kind 16 jaar wordt dan wel wordt afgemeld als lid.

E-mail

Uw e-mailadres wordt ook gebruikt door onze trainingsschool All-In en de KNLTB voor het toesturen van informatie over haar activiteiten.

Recht van verzet

Indien u van TV ATIVU, de KNLTB of onze partner All-In geen informatie wilt ontvangen kunt u dat schriftelijk kenbaar maken bij onze secretaris.

Gebruik van persoonsgegevens door derden.

TV ATIVU laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Gebruik van cookies

TV ATIVU maakt geen gebruik van cookies.

Websites van TV ATIVU en andere websites

Op de websites van TV ATIVU treft u een aantal links aan naar andere websites. TV ATIVU kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan:
TV ATIVU, t.a.v. het secretariaat Socratesstraat 2
6446 BD Brunssum of e-mail: TV ATIVU Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meldpunt kwetsbaarheden

Bent u deskundig en ontdekt u een kwetsbaarheid in onze systemen? Help ons dan door deze kwetsbaarheid te melden. Zo kunnen we samen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze systemen verbeteren. Bekijk de spelregels van het meldpunt kwetsbaarheden.

Wijzigingen

TV ATIVU behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien TV ATIVU een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop TV ATIVU uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website(s), in nieuwsbrieven en publicaties in onze kantine.

Brunssum, 1 mei 2018

 

Over ATIVU

A.T.I.V.U. is een afkorting van Aangenaam Tennissen In Vrije Uren. Onze vereniging is opgericht op 12 mei 1923 en behoort tot een van de oudste tennisverenigingen van Limburg. Op deze website vindt je alle informatie over de club, de geplande activiteiten, informatie over competitie, training, etc.

Klik op een van de menu-items in de menubalk boven voor verdere specifieke informatie.

Als je op- en/of aanmerkingen hebt over deze site horen we dit graag. Stuur een berichtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen over de vereniging kan je altijd terecht bij onze secretaris. Hij is bereikbaar onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

 

Lid worden

Als u lid wil worden van ATIVU kan dit door contact op te nemen met de secretaris of u kunt zich online aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Ledenadministratie
Anneke Frolichs
Platanendreef 90
6444 DD Brunssum
(045) 205 46 81

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vul onderstaand formulier in of download
hier het aanmeldingsformulier als een WORD-versie. Indien je bij aanmelding jonger dan 16 jaar bent, dan kun je ook onderstaand formulier invullen (incl. de wettelijk vertegenwoordigers), je ontvangt van je aanmelding een e-mail, die je dan laat ondertekenen door de wettelijk vertegenwoordigers.


Aanmeldingsformulier TV ATIVU

De standaard wijze van contributiebetaling geschiedt door middel van incasso. De contributie wordt normaliter in vier maandelijkse termijnen (eind februari, maart, april en mei) van uw rekening afgeschreven. Indien u een IBAN nummer invult gaat u akkoord met deze wijze van betaling.

Alle velden met een * zijn verplicht!
.
Ongeldige invoer

Geen voorletters ingevuld

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

-- Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Foutief E-mailadres

Ongeldige invoer

Foto (.JPG-bestand met 300 DPI) moet kleiner dan 5Mb zijn.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

# Als je bij aanmelding jonger bent dan 16 jaar, dienen de wettelijke vertegenwoordigers hun gegevens in te vullen en beiden het formulier te ondertekenen (conform AVG). Daarna graag dit formulier afgeven of opsturen aan de secretaris:  Maarten Knibbeler, Achter den hof 110, 6436 EH Amstenrade

Wettelijke vertegenwoordiger 1
Ongeldige invoer

Geen voorletters ingevuld

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

-- Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Wettelijke vertegenwoordiger 2
Ongeldige invoer

Geen voorletters ingevuld

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

-- Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer



Ongeldige invoer

Bekijk hier ons Privacy Statement (conform AVG).

Bij inschrijving wordt eenmalig € 25,-- aan administratiekosten in rekening gebracht!
Indien de aanmelding ná 1 maart plaats vindt, dient u de verschuldigde contributie vermeerderd met de administratiekosten, over te maken op IBAN NL23RABO010.93.06.031.

 

Tennispark ATIVU

De tennisvereniging ATIVU is geprivatiseerd. In Maart 1993 is van de Gemeente Brunssum voor een periode van 30 jaar het recht van erfpacht op het park verkregen tegen een symbolische vergoeding van fl. 1,-. Er is overeengekomen dat de vereniging de onroerende zaak (het park) uitsluitend zal gebruiken voor het uitoefenen van de tennissport. De vereniging heeft zich tegenover de Gemeente verplicht het park en de opstallen in een zodanige staat te onderhouden dat het de overeengekomen bestemming op behoorlijke wijze kan dienen. In de praktijk betekent dit dat de vereniging elk jaar een bepaald bedrag opzij dient te leggen om in het jaarlijks en toekomstig groot onderhoud te kunnen voorzien.
Ons tennispark ligt aan de Vestastraat 2 te Treebeek en is telefonisch bereikbaar onder (045) 521 16 35. Het park bestaat uit 7 banen, waarvan 5 met verlichting, een gezellig clubhuis en KIdscourt. Uiteraard zijn er in het clubhuis ruime kleed- en douchegelegenheden aanwezig. Ons clubhuis heeft een gezellige bar waar frisdranken en zwak-alcoholische dranken worden geschonken. Tevens bestaat de gelegenheid kleine hapjes te nuttigen. Het clubhuis is gedurende het seizoen - van april t/m september - de gehele dag geopend en de bar van 10.00 tot 12.00 uur en 's avonds vanaf 19.00 uur.

Wanneer kunt u terecht?
Vanaf 1 april tot en met 30 september is het park dagelijks geopend van 9.00 tot 23.00 uur en kunt U in principe gedurende al Uw vrije uren spelen. In de maand oktober blijven de banen geopend maar is er in de avonduren geen verlichting. Van november t/m maart blijven er 2 tennisbanen beschikbaar; het clubhuis is dan echter gesloten.

Wanner U van de banen gebruik wenst te maken, dient U zich hiervoor in te schrijven op het bord. Inschrijven doet u door uw spelerspas in te hangen op het inschrijfbord. De spelerspas ontvangt u nadat u, vanzelfsprekend natuurlijk, uw contributie heeft betaald. Alvorens de baan op te gaan bent U verplicht uw spelerspas op het inschrijfbord te plaatsen bij de baan waarop U wilt gaan spelen. In principe dient dit op de eerst vrij komende baan te zijn. De aanvangstijden zijn om 00, 15, 30, 45 minuten van elk uur. Uw speeltijd bedraagt 45 minuten. Indien er geen wachtende leden zijn kunt u langer 45 minuten spelen. Na afloop moet u natuuurlijk uw spelerspas niet vergeten mee te nemen.

Uiteraard kunt U zich voorstellen dat er pieken zijn in de baanbezetting. Zo is het name in de door-de-weekse uren tussen 19.00 uur en 20.30 uur wel eens vrij druk. Hierdoor kunnen wachttijden ontstaan. Zo zal het ook aan het begin van het seizoen wat drukker zijn dan later. Verder wijzen wij U erop, dat tijdens de competitiedagen, dit is normaal gedurende 7 zaterdagen en dinsdagen in april en mei, banen gereserveerd zijn voor de deelnemende competitie-teams van 9.00 tot ongeveer 19.00 uur. De juiste eindtijd is moeilijk te voorspellen.

Routebeschrijving

Het tennispark van ATIVU ligt midden in een woonwijk aan de rand van de gemeente Brunssum.
Vanuit de richting Eindhoven (snelweg A2) bij het verkeersplein 'Kerensheide' de borden richting Heerlen/Aken (A76) volgen + lees verder na >> . 
Vanuit de richting Maastricht (snelweg A2) bij het verkeersplein 'Kerensheide' eveneens de borden richting Heerlen/Aken (A76) volgen + lees verder na >> .
Vanuit de richting Aken (A76) of via de stadssnelweg Heerlen de borden richting 'Eindhoven' volgen. De A76 verlaten bij de afslag Amstenrade/Brunssum + lees verder na >> . .
>>  neem de afslag naar de N300 (buitenring) en neem de afslag Amstenrade.Ga vervolgens bij de rotonde rechtsaf en sla linksaf bij de verkeerslichten. (Hier bevindt zich aan de rechterzijde een scholencomplex). Na ongeveer 200 meter de 2e danwel de 3e straat rechts inslaan om aan de achter of voorzijde van het park uit te komen.
Vanuit Sittard, via de provinciale weg. Sittard, Windraakerberg, Doenrade. Bij de verkeerslichten rechtsaf richting 'Oirsbeek' en 'Amstenrade'. Weg vervolgen. Na het passeren van de dorpskern van Amstenrade (kasteel aan de linkerzijde) komt U na ongeveer 500 meter aan een kruising met verkeerslichten. Hier linksaf richting 'Brunssum'. Na ongeveer 200 meter de 2e danwel de 3e straat rechts inslaan om aan de achterzijde of voorzijde van het park uit te komen.